Årsmøte 2024 Innkalling & sakspapirer

Årsmøte 2024 Innkalling & sakspapirer

Publisert av Elnar Remi Holmen den 12.01.24.

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til årsmøte i Norsk- Bobil og Caravan Club Av Salten for 2024.

I denne nyhetssaken finner du all praktisk informasjon om årets årsmøte i foreningen vår.

 

Kjære medlem i NBCC avd Salten. håper det står bra til med dere alle og at året har bydd på gode campingopplevelser. Vinteren står for tur, og vi ønsker nye og gamle medlemmer og beboere på våre campingplasser en god sesong. Så vil vi også ønske våre nye fusjonerte medlemmer hjertelig velkommen på laget. Vi setter pris på dere alle.


Du finner lenke til innkalling og samlede sakspapirer til Årsmøte 2024 nederst på denne siden. 

  

 Årsmøtet for NBCC avd Salten 2024 vil bli avholdt i Bodø, tirsdag 13.februar klokken 19.00 på Scandic Bodø. Etter årsmøtet inviterer vi til middagsservering (KREVER FYSISK PÅMELDING). Husk å melde fra eventuelle allergier på forhånd.

Påmelding fra det enkelte medlem må gjøres skriftlig med navn og telefon nr på mail eller SMS dersom man vil delta på årsmøtet og middagen. Meld om du kommer på både på årsmøtet og middagen gjerne samlet. Kravet til påmelding skyldes at vi må ha oversikt over hvor mange vi blir slik at møtet skal kunne gjennomføres mtp matbestilling og servering. Påmelding til årsmøtet; Send skriftlig påmelding med navn på mail til avd120@nbocc.no  fristen for å melde seg på årsmøtet fastsatt til 27.januar 2023.

 

Sakspapirer med innkalling vil bli sendt ut senest 14.dager før årsmøtet. På innkallingen vil det bli opplyst om sted for gjennomføringen av årsmøtet.

 

OBS: Styret minner om at forslag til innkommende saker må, ihht vedtektene § 9.2.4 være styret i hende senest 4 (fire) uker før årsmøtet. (Frist 13.01.2022)

 

OBS: Årsmøtet er gratis.

 På vegne av styret i NBCC avd Salten

 

Elnar Remi Holmen Styreleder avd120@nocc.no Tel: 9951 4321

 

Innkalling og sakspapirer Årsmøte NBCC Salten 2024.pdf